20. oktober 2010

From the heart..
Når vi blir født er vi alle blanke lerret, men i oppveksten skjer det ting som endrer deg, former deg, sliter deg ut, gir deg sår eller gjør at du vokser til en blomst. Oh jeah..

Da vi bodde i Austevoll opplede jeg å bli mobbet, grovt, av en eldre jente. Det var veldig vondt, og familien min bestemte seg for å flytte til Askøy.

På Askøy kom jeg i en helt fantastisk klasse med så mange kjekke folk. Jeg opplevde å få venner, mange venner, gode venner, flotte venner, morsomme venner, små frekke venner. Venner, sånn generelt.

Sånn har livet artet seg fra barneskole, ungdomsskole, videregående, folkehøgskole osv.

Da jeg flyttet til Stavanger fikk jeg plutselig ikke de bestevennen jeg var vant med å ha rundt meg, og jeg fikk meg en knekk. Tanker jeg har kunnet dele med gode venner ble plutselig det som dominerte livet mitt, og jeg sleit veldig..

Tankene om alt det vonde er forsvunnet nå, med gode venner, en flott familie som støtter meg og er glad i meg, og til slutt en fantastisk mann.

En god venn er en venn som lytter, sier deg sannheten, gir råd, gir deg en god latter, får deg til å føle deg verdsatt og som tilgir dine dummheter. Mine bestevenniner gir meg alt dette, på sin måte, men jeg setter så utrolig pris på det. Selv om sannheten kan være tung å svelge, vet jeg at de som oftest har rett. Takk til mine gode venninner, Anette, Camilla, Christine og Maria. (tilfeldig rekkefølge)..

Takk til mamma som ikke liker at jeg har kort hår, og som tørr si det. Som er sterk, som gir råd, som aldri gir meg opp, og som strikker til meg :)

Pappa, som sier du er glad i meg hver gang jeg ser deg, som lærte meg å spille gitar, som har gjort at jeg elsker musikk, og som har lært meg å være pratsom.. hehe

Brødrene mine som er de beste i verden. Glad i dere!

Dag-Erik, du er best!

I dag har jeg tatovert meg på håndleddet. Et ord jeg liker, en oppfordring til meg selv, til andre, et opprop til alle som vil høre!Elsk vennene dine...Elsk familien din...Men først, elsk deg selv..2 kommentarer:

  1. Takk for en sterk leseopplevelse! Og du har helt rett, det viktigste en kan gjøre for seg selv er å elske den en er! Klem :)

    SvarSlett
  2. Jeg blir rørt, du er så herlig Kristina:) Elsker deg.

    SvarSlett