20. august 2011

Mens hu mor venter på Mari..Da er nesten alt klart til lillemor kommer og overtar styre og stell i heimen. Det eneste vi mangler nå, er å montere hardbaggen på vognen. *Jippy* Som du ser på bildet over er garderoben på plass. Det har blitt noen søte kjoler i skapet.. Den lyseblå kjolen samt den hvite jakken er kjøpt på Zara, mens den rosaprikkete er fra Reflex, tror jeg..
Da jeg enda jobbet på Ting fikk vi inn heklede bamser i Mummi serien. Jeg kunne bare ikke dy meg! Hvem syntes vel ikke en heklet Mummi mamma er søt?Ellers får Mari Marius-kjole. Denne er kjøpt på Audhild Viken, merket heter Lice. Har også kjøpt matchende lue og smekke. Mamma har også strikket Marius boddy, men den får fotograferes sammen med alt det andre hjemmestrikkede vi får av kjente og kjære!Ellers måtte jeg bare ha treapen fra Rosendahl. Den er så lekker! Ikke noe Mari får leke med når hun blir større, men noe mammaen kan ha på utstilling.. Foreløpig henger den på lampen på rommet hennes, og der kan den jo henge en stund.Ellers måtte det en Maileg kanin til på barnerommet. Søt som bare det! Denne er kjøpt Små ting i Oslo.Her ser du altså sengen, med sengehimmel og det hele. Kjøpt på barnevognspesialisten. En helt vanlig, hvit seng. Forann ligger et Pappelina teppe, 70x90 i fargen Cerisse. Veldig fint, og selv om jeg foretrekker duse farger, gjør det seg godt med en fargeklatt her og der!Over sengen har jeg hengt denne vimpelen kjøpt på Kremmerhuset. Søt som bare det, og den mørkeste rosafargen er samme som på teppet.

Siden vi foreløpig bare leier har jeg ikke malt eller hengt opp bilder. Gipsvegger er ikke det helt store når ting skal ned fra veggene igjen. Men til jul blir det nok andre boller. Satser på en blågrønn vegg samt litt kjekke bilder på rommet til lillemor.I stuen har vi installert en vugge. Den er kjøpt brukt, men er i flott stand og dermed perfekt for vårt bruk. Det rosa teppet oppi har jeg strikket i et FANTASTISK garn som heter Fin. Skal snart et saueskinn oppi bunnen av voggen også.

Så, ja, nå venter vi bare. Jeg venter forresten også på at malingen på det nye bildet mitt skal tørke. Har vært på loppis idag.. Der fant jeg et gammelt, brodert bilde med fururamme. Rammen er nå blitt hvit, men trenger et strøk til. Blir spennende å se om Dag-Erik lar meg henge det opp på veggen. I så fall erstatter det pingvinbildet hans.. Skal legge ut bilder av resultatet når jeg er ferdig.

Ha en strålende lørdag!

1 kommentar:

  1. Så fint rommet hennes er, kjempesøte kaniner..
    Lite tips om du ikke vet det så selger de store (de er 1 meter lang) etterligninger fra Maileg kaniner på living til 249:))

    Klem Henriette

    SvarSlett