13. februar 2011

"Jeg reiser alene"



Etter denne filmanmeldelsen bør han der i "Filmpolitiet" holde godt på hatten!!

For noen år siden hadde jeg besøk av en av mine bestevenninner, Camilla, i Stavanger. Vi koste oss både gul og blå med fest og morro. Dagen etter de store festlighetene bestemte vi oss for å se "Mannen som elsket Yngve".
For en film! Vi lo så tårene trillet, vi grein så tårene trillet og vi storkoste oss! For oss var det en høydare, og vi bestemte oss der og da for at oppfølgeren var et must for oss!



Igår bar det avgårde på kino. Endelig var det klart for film nummer 2 om den litt snåle, søte og rare, "Jarle Klepp". Vi kjøpte smågodt og benket oss godt i kinostolene, som min høygravide venninne fylte godt ut, iallefall horisontalt. (Den damen er one hot mama)..

Så begynte filmen. Den var så søt.. Innimellom var det ganske vondt å se på, ettersom Jarle Klepp ikke helt klarer den nye oppgaven han blir tildet, men for det meste var det bare lattermildt og fint. Anbefales!

Den litt svulstige diaologen Jarle og onkel Hasse fører, som oftest med seg selv, (mer som en monolog), er fantastisk morsom, selv om du ikke forstår veldig mye av det).

Gå å se filmen.

Hilsen Bjørn Borg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar