14. september 2010

Things can be a good Ting!I disse dager har jeg jobbet tre år på Ting, derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en liten blogg med litt reklame for noen av mine absolutte favoritter! Har jo blitt noen innkjøp de siste årene, og det har iallefall blitt noen desiderte favoritter! Her kommer noen av tingene mine fra Ting.

Anbefaler alle å ta seg en tur i butikken en dag! Har butikker i Bergen, Oslo, Stavanger, Førde og Trondheim. I Bergen ligger i tillegg Små Ting som er barneutgaven av ting.

Pappelina, rimer på Kristina, men det er ikke derfor jeg har lagt min elsk på disse fantastiske teppene! De er utrolig myke, lett å reingjøre og kommer i fantastiske farger! Jeg simpelten elsker disse, og hvis jeg kan ha et i hvert rom, vil jeg det!
Teppet over er det første jeg kjøpte, bredde 70 cm, lengde 120. Perfekt forann oppvaskbenken. Jeg har faktisk ullpledd i samme fargene. Det også fra Pappelina.Dette er et av to Pappelina tepper jeg nettopp har kjøpt. Teppet heter Molly, og det kommer i helt fantastiske farger! Gleder meg til å legge dette på fremtidens grå gulvfliser, forhåpentligvis skifer... (kremt).

Anbefaler å ta en titt på www.pappelina.com, eller komme inn i butikken for å kjenne på kvaliteten. (mamma er frelst).Over ser du en klokke fra det svenske merket färg & form. Ønsket meg den klokken i lang tid, og det var deilig å endelig få den opp på veggen. I fremtiden skal den henge på en vegg som ikke er hvit, men kanskje lyseblå, hvis jeg får det som jeg vil.Denne lysestaken har jeg også ønsket meg veldig lenge før jeg endelig kjøpte den. Den kommer fra det svenske merket DHS, Design house Stockholm, og er utrolig stilig. Man kan flytte på de forskjellige leddene hvis man ønsker det, men jeg syntes den er finest sånn. Kommer også som sjuarmers, og i sort. Blir nydelig som adventsstake, men syntes den absolutt fungerer som helårs.
Hva er vel et hjem uten denne nydelige serien fra Höganäs? Tekanne, melkemygge og saftmugge. Fantastisk flott blåfarge. Kommer i hvitt, svart og blått. Mulig den også kommer i flere farger, men da blir det bestillingsvare. Verdt å ta en titt på! (har prøvd å skrape vekk klistremerke, men det ble litt mye jobb på morgenkvisten).Muffinsstativet er fra Små ting og er av merket Cacas. (tror det skrives sånn). Kjempe søtt, men har bare brukt det en gang enda. Gleder meg til fremtidige selskap hvor Kristinamor skal trylle frem de deiligste, festligste muffins! Ikke et must, men veldig koselig!Denne er derimot et MUST! Nespresso kaffemaskin er helt FANTASTISK, så enkelt, så greit, så godt! Jeg drikker stortsett bare kaffe fra denne. Traktekaffe kan bare gå å legge seg. Har hørt at folk argrumenterer med at det ikke er miljøvennlig med kapsler, men de kan resirkuleres i metallsøppelet, at det er så få smaker, det er 16 faste kaffesorter, i tillegg til divers kampanjesorter. En deilig invistering som blir brukt hver dag! <3

Tilslutt vil jeg fortelle om Vipp. Vipp er en baderomsserie fra Danmark. Syntes det ble litt ufyselig å ta bilde av dokosten min, selv om den er veldig fin og veldig ny, og veldig dyr.. men ja, se og les mer på Vipp.com.

Ha en strålende dag.

xoxo, Ting girl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar