Denne velsmakende pastasalaten har jeg fått mye skryt for, og selv om det ikke finnes noe eksakt oppskrift er det noe som MÅ være med for å få den rette smaken. Kjempe god på en varm sommerdag, på venninnekvelden eller som lunsj!
Jeg er ikke så nøye med mål når jeg lager sånne ting. Alt ligger i smaking og i hva man har i kjøleskapet. Dette kan bli en dyr affere, eller en billig. I versjonen på bildet var rømme det eneste jeg trengte kjøpe inn da alt annet allerede bodde i kjøleskapet mitt!
Hakk opp:
salat, tomat, agurk, paprika, løk, eple, sylteagurk og sukkererter.
Kok:
Pasta og egg.
Steik:
Kylling, en filet pr person.
Når alt dette er gjort, bland godt i en bolle. Hell så på en boks rømme eller creme fraiche og en god desj sweet chili saus. Tilsett også urtesalt og hvitløkspulver. Det viktigste er å smake seg fram på sausen.
Tidenes mest unøyaktige oppskrift, men den er super god og verdt å prøve.
Hakk opp:
salat, tomat, agurk, paprika, løk, eple, sylteagurk og sukkererter.
Kok:
Pasta og egg.
Steik:
Kylling, en filet pr person.
Når alt dette er gjort, bland godt i en bolle. Hell så på en boks rømme eller creme fraiche og en god desj sweet chili saus. Tilsett også urtesalt og hvitløkspulver. Det viktigste er å smake seg fram på sausen.
Tidenes mest unøyaktige oppskrift, men den er super god og verdt å prøve.
PS: Sjekk ut bollen! Den er fra Green gate og er i melamin. Kjempe fint mønster på innsiden og nydelig lyseblå på utsiden. Kjøpt på Holmehuset i byen. Der har de masse fint fra Green gate!
I <3 it!
PPS: Hvis noen vet hvordan jeg klarer å få bilde oppe ved bloggens navn, og vet hvordan jeg kan skrive over det første bildet i bloggen, tips meg! Jeg er så lite teknisk at det svir i en hver datakyndigs hjerte!
Kose dere i sumarkvelden!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar