25. juli 2010

Fantastisk helg!


I helgen har vi storkost oss! Fredag var vi på Muse. I strålende sol på Koengen, disket bandet opp med slager etter slager. Fantastisk.

Lørdag bar turen til nydelige Austvoll sammen med foreldrene til Dag-Erik. En dypt savnet sol og et blikkstille hav satte standarden!Vi måtte selvsagt en tur ut på Skansen for å se på den ville, vakre naturen. Her står "de gamle" på rekke og rad. Kanskje de speider etter makrell? Ikke vet jeg.Dag-Erik fikk boltre seg i fjæren. Han fant en liten krabbe og en reke som han hadde lyst å ta med seg hjem, men vi hadde ikke med bøtte, så vi får spare det til neste gang.Legg merke til bandasjen som pakker inn pappas tommel. Pappa har altså klart å kutte av seg tommelen, men kirurgisk avdeling på Haukeland har sydd den på igjen. Han tok det med godt mot, og det verste var nok at han ikke fikk drikke vin. (han kuttet den av lørdags morgen).(Ikke med vilje, men med båndsag).
Katten er selvfølgelig med til Austevoll og koser seg maks når han får lov å springe rundt å fange flygende innsekter. Av og til blir desverre jaktinstinktet litt for sterkt og trærne litt vel høye å komme ned fra. Her måtte mor finne stige kan du sei.


Fint bilde av mamma. Ser rett og slett sporty ut!


Marsteinen fyr, et fantastisk flott sted!

Håper alle har hatt en like flott helg som oss.

Stort sommerkyss fra en noe solbrent Kristina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar